Een scherpe strategie ontwikkelen

Op het grensvlak van strategie, organisatie-ontwikkeling, marketing en fondsenwerving adviseren wij. Maar we leveren ook interim- en projectmanagers.


Bij Veleda werken ervaren adviseurs die zelf ook gewerkt hebben in directie- en seniorfuncties. Wij kennen de dilemma's als het gaat om het professionaliseren en opschalen van organisaties. We geven advies over het realiseren van impact en kunnen een impactmeting uitvoeren.

Voorbeelden: 

Voor het Humanistisch Verbond ontwikkelden we een beleidsplan: we organiseerden het proces en leidden strategische sessies en schreven uiteindelijk het plan. Alles samen met een betrokken projectteam. 

Terre des Hommes orienteerde zich op haar positionering. Wij deden research en hielden creatieve sessies. 

Bij Edukans vervulden we een interimfunctie en bedachten nieuwe verdienmodellen toen de subsidie weg ging vallen. Een aanvraag bij de Postcode Loterij resulteerde in een vierjarig beneficientschap. 

Alzheimer Nederland kent vele afdelingen. Veleda werd ingeroepen te ondersteunen met de modernisering van het vrijwilligersbeleid: vrijwilligers hebben diverse behoeftes, wij willen graag dat ze met plezier aan jouw organisatie hun tijd geven 

Voor een fonds schreven we een nieuw bestedingsbeleid waardoor ze meer impact maken in de samenleving.